Inden rejsen
Inden en rejse til Grønland er der, som inden en hver rejse, god ide at have på plads inden afrejsen. MyGreenland.gl skal være en inspiration til at opleve steder og hvornår på året det skal være. Derfor vil du kunne finde sommerbilleder og vinterbilleder.

Der findes rejser, hvor der er sørget for det hele og så er der den mulighed for at du selv kan planlægge din rejse. Inden man har destinationen på plads, skal du også have plads hvor du sove. Der arbejdes for at få så mange hoteller og vandrehjem ud for hver destination, således at du får et overblik over hvilke muligheder der er. Lige så vigtigt er det at du har afklaret hvad du gerne vil opleve og her kommer turistkontorerne ind og andre som tilbyder oplevelser.

En rejse til Grønland er beklædning også utrolig vigtigt, de fleste vil have det på plads inden afrejsen, men der er selvfølgelig også mulighed for at købe det i de byer, hvor du/I tager hen. Det er dog ikke sikkert, så vær sikker inden afrejsen.

For mange er en rejse til Grønland, oplevelsernes rejse, du kan f.eks. være på hvalsafari og hvem ved om du kommer til at opleve det igen?? Derfor er det også vigtigt at du har mulighed for at forevige de oplevelser du får under turen. Derfor er jeg fortaler for at du/I tager kameraer med at god kvalitet. Der kan det også være handy at hvis du har en spejlrefleks kamera med, at du måske også tager en lille kompaktkamera med, i tilfælde at du/I skal vandre i mange timer.

Har du været i Grønland og gerne vil dele dine erfaringer, er du mere end velkommen til at fortælle om det her, således at andre kan nyde godt af det.

Med venlig hilsen

Otto Motzfeldt

Hiking_728X90-2