2018 kalenderen

Greenland – Land of Beauty 2018

Kalenderen som så dagens lys sidste år med 2017 kalenderen, skilte sig ud ved at for hver måned, at have et grønlandsk tema eller destination med billede og oplysende tekst på dansk og engelsk. Kalenderens primære opgave var at give folk lyst til selv at opleve Grønland og lære noget om de grønlandske temaer som var på siderne, så havde den også en velgørende kant. Kalenderen som stadig kan købes, sælges for kr. 100,- hvor der går kr. 25,- til børneafdelingen på sygehuset i Nuuk, Sana.

Igen i 2018 går vi nye veje, temaet for 2018 bliver Sydgrønland eller Sommer i Sydgrønland. Hvorfor tænker sikkert mange…fordi der aldrig er lavet en turistkalender for Sydgrønland, mig bekendt og der er temaer/destinationer nok til at vi igen i 2018 kan være glade og stolte af en kalender, som på bedste vis viser at Grønland er værd at opleve. At Grønland er Land of beauty.

Den velgørende del…

Igen for kalenderen 2018, vil der gå kr. 25,00 for hver solgt kalender. Hvad beløbet går til, er endnu ikke på plads, men jeg har en ide….Men et er helt sikkert, velgørenheden går til børn i Sydgrønland.

Jeg håber igen at I vil være med, og donere jeres fantastiske billeder til kalenderen, så sørger jeg for alt andet. 2017 kalenderen krævede 2 år af min tid, jeg har nydt hvert et sekund, jeg håber at vi kan gøre det på kortere tid til 2018 kalenderen.

2017 kalenderen….

Der er solgt i nærheden af 800 stk. af kalenderen, det endelige antal vil jeg finde ud af i løbet af den næste tid. Det vil sige at dit billede, dine billeder, disse mange forhandlere, disse mange firmaer som har støttet op omkring kalenderen, for uden alt dette, var det ikke blevet til noget. Derfor vil det velgørende beløb løbe op på imponerende kr. 20.000,- som vil gå til børneafdelingen af Sana, Nuuk. Der er allerede købt bøger for langt det største beløb (handlet lokalt) og derefter vil det sidste beløb gå til Lego.

Alt sammen noget til at de kære børn som kommer fra hele kysten og er væk fra familie og venner i kortere eller længere tid, får noget at få tiden til at gå med og få tankerne væk fra deres situation og afsavn af familie og venner….

Qujanaq til alle som har været med til at virkeliggøre kalenderen.

 • Alle jer med billederne.
 • Great Greenland for tekst og præmie og køb af kalendere
 • Visit Greenland for tekster
 • World of Greenland Kangerlussuaq for billede og tekst
 • Julie Berthelsen, listen er lang og hun har vist hvor stort et hjerte, et velgørende hjerte hun har for børn og Grønland. Grønlands største ambassadør.
 • Milik Publishing for præmie
 • Greenland Today for præmier
 • Alle hos Johnsen Graphic Solutions A/S, især Steen Olsen og Anne-Kathrine Skoven
 • Hotel Qaqortoq, Hotel Kangerlussuaq, Hotel Narsarsuaq og Greenland Sagalands
 • De grønlandske huse i Aarhus, Aalborg og København og Tranhuset
 • Alle ambassadører på www.MyGreenland.gl
 • KNR.GL i Qaqortoq
 • Sidst men ikke mindst…Air Greenland, uden deres kæmpe støtte var dette ikke blevet til noget.

Uden alle jer…var det ikke blevet til noget, så…stort TAK, QUJANAQ 🙂 <3

Greenland – Land of beauty 2018

Men vi skal videre, vi skal forsøge at overgå den første kalender.

Vær med til at vinde fantastiske præmier, gør en forskel, vær ambassadør for din del af Grønland.

Præmier går til de som kommer på kalenderen. En masse fantastiske præmier er allerede fundet og vil komme på i løbet af i morgen.

Sådan gør du:

www.wetransfer.com (der er to versioner, vælg den som er gratis)

Skriv din mail adresse, skriv mail@mygreenland.gl, skriv dit navn og fortæl hvor billedet er taget henne

Så tryk på “SEND”

 

 

 

[