© Otto Motzfeldt
© Arnajaraq Mølgaard
© Arnajaraq Mølgaard
© Arnajaraq Mølgaard
© Arnajaraq Mølgaard
© Arnajaraq Mølgaard
Hvalsø Kirkeruin
© Otto Motzfeldt
© Arnajaraq Mølgaard

Oplevelser

QAQORTOQ

Qaqortoq er en by med ca. 3.300 indbyggere og en at Grønlands største byer.
Byen har alt hvad du kan ønske dig i meget smukke omgivelser. Høje fjelde, dejlige fiskesteder og historiske steder er indenfor kort afstand.
Greenland Sagalands kan guide jer til at få de bedste oplevelser i den tid I er der. Hotel Qaqortoq, som er et 4-stjernet hotel og Siniffik-inn, giver jer de bedst muligheder for overnatning, i dejlige omgivelser.
Kig forbi Great Greenland og se hvad de har af fantastiske produkter, som du kan købe og tage med hjem. 
De stræber altid efter at levere det bedste skindprodukt; fanget, garvet og produceret i harmoni med den grønlandske natur.

Ellers er du i naturen, straks du kommer ud. Alt er indenfor gå afstand. Elsker du at vandre i smukke omgivelser, så er Qaqortoq et perfekt feriedestination.


Anbefalinger:
Joan Nathansen: Jeg bor i Qaqortoq/Julianehåb og jeg elsker det naturskønne område som er her. Om sommeren findes der ikke bedre steder :) ren idyl.Samtidig kan jeg også lide de dybe fjorde med flotte isfjelde, som man aldrig bliver træt af at se på.Skønt :)

Karoline Egede: Jeg er født og opvokset i Julianehåb indtil min 16 år, og jeg/vi tager hjem på ferie hver andet eller tredje år.og det er jo dejligt at ,komme hjem og se familie og venner og selvfølgelig at opleve den skønne natur og det steder man besøger omkring julianehåb og omegn. Og ikke nok med det,der er altid et godt vejr når man er deroppe uanset om det er regn, storm og solskin,man føler det på en anden måde, når man ikke bor der til dagligt...

MUST-SEE

Overnatning

Qaqortoq - en by som er værd at opleve på alle tider af året.
Smuk natur, historiske steder, mange muligheder
for unikke oplevelser, dejlige, varme og venlige lokalbefolkning.
10 stjerner på en 5 skala.
– Otto Motzfeldt