KUJATAA 2019

Greenland – Land of beauty 2018 havde Sydgrønland som tema og fik udsolgt på rekordtid. Jeg følger op med en 2019 kalender, men der vil være markante ændringer. De største ændringer vil være at der IKKE vil være en tekst om temaet, f.eks. Qaqortoq eller Nanortalik. Det er for at give mere plads til at man kan skrive aftaler ud fra en given dato. Kalenderen har fået et grønlandsk navn og kalenderen vil være på grønlandsk/dansk i stedet for engelsk/dansk, hvilket vil øge interessen for borgere i Grønland til at bruge den som deres foretrukne kalender.

Der er selvfølgelig en velgørende kant….Kalenderen kommer stadig til at koste kr. 100,- og der vil gå kr. 25,- til børn og unge i Sydgrønland og som i 2018-kalender vil der arbejdes hårdt for at få så meget ud af de penge som muligt.

Med venlig hilsen

Otto Motzfeldt

Vind fantastiske præmier:

Her er temaer til kalenderen for 2019:

Qaqortoq

Narsaq

Nanortalik

Narsarsuaq

kajak (kajakture)

Natur

Wildlife

Kirkeruin

bygder

Første skoledag

Nationaldag

Jul

Frit valg….bare smukke billeder

 

 

Sådan gør du:

www.wetransfer.com (der er to versioner, vælg den som er gratis)

Skriv din mail adresse, skriv mail@mygreenland.gl, skriv dit navn og fortæl hvor billedet er taget henne, vedhæft det billede eller de billeder som du gerne vil donere. Billeder skal være af høj format, billeder taget med mobil er normalt ikke store nok, så det skal være taget med et kamera.

Så tryk på “SEND”

Præmie sponsorer

 

Kujataa 2019