KUJATAA 2019

Sidste kalender er solgt af denne kalender. Der blev solgt i alt 717 stk. velgørende kalendere solgt af Kujataa 2019.
Da der går kr. 25,- af til børn og unge i Kommune Kujalleq for hver solgt kalender, betyder det  at der er et beløb på kr. 17.925,- til køb af fodbolde. Hvor mange bolde det bliver, skal der først til at findes ud af dette i løbet af den næste tid. Mere om det senere.

Der skal lyde en stor stor qujanaq til Henrik Hansen, Marie K. Simonsen, Kunuk Mølgaard Motzfeldt, Kirsten Toft Hansen, Tonny Olsen og Melissa Motzfeldt for de smukke billeder de har sendt ind, for at kunne bruge til denne kalender. Uden de smukke billeder, ville kalenderen ikke kunne blive så smuk som den blev, tak.

Tusinde tak til de forhandlere som har solgt kalenderen og tusinde tak til de som har købt kalenderen. Der vil uden tvivl være børn og unge som vil være glade for de bolde, som de kan bruge i deres fritid.

Desværre bliver det sidste Kujataa kalender fra min side. Der er simpelthen ikke tid og energi til at lave 3 forskellige kalendere, når det er noget som jeg laver i fritiden. Jeg vil gå all-in ved kun at lave én kalender om året og det bliver GREENLAND - LAND OF BEAUTY. Det giver mere tid, energi og økonomi ved kun at fokusere på en kalender. Jeg håber at I stadig vil bakke op om at sende smukke billeder ind og købe kalenderen.

Næste kalendere er jeg gået i gang med, se 2020-kalenderen her på hjemmesiden.

Med venlig hilsen

Otto Motzfeldt
www.Motzfeldt.IT