2019 kalenderen

Greenland – Land of Beauty 2019

Så er det tid til 3. år af kalenderen. 2017 kalenderen havde destinationer og grønlandske temaer på siderne. 2018 havde fokus på Sydgrønland, nærmere bestemt Sommer i Sydgrønland. Til kalenderen for 2019, går vi tilbage til at dække hele Grønland, det vil sige at der skal findes nye destinationer, krydret med nogle af de temaer som er unikt for Grønland. I løbet af den næste uge kan du/I give jeres bud på en destination eller et tema fra Grønland. Skriv til mig på Facebook eller send en mail til mail@mygreenland.gl med dit bud. Derefter går jagten på fantastiske billeder, jeg vil i løbet af den næste uge arbejde på at finde fantastiske præmier, således at kalenderen kan gøre sit til at turister kommer igen, så de kan opleve det som de endnu ikke har oplevet. Gerne også at de tager hjem og fortæller om deres oplevelser og inspirerer andre til selv at opleve The Land of Beauty – Grønland.

Med hensyn til velgørenhed, så skaffede 2017 kalenderen bøger, farvebøger, farver og Lego til børneafdelingen i Dronning Ingrids Hospital i Nuuk, bedre kendt som Sana, til en værdi af kr. 33.000. 2018 kalenderen som havde Sydgrønland som hovedtema, skaffer med stor støtte af Kommune Kujalleq og Brugseni, 500 fodbolde til børn og unge i Kommune Kujalleq. Boldenes design/layout bliver i disse dage designet af dygtige grafikere hos MARK ON.

Alt dette sker kun fordi at man har en ide og en masse firmaer bakker op omkring tilblivelsen af kalenderen. Billederne som kommer fra MyGreenlands ambassadører (klik her for at se Facebook gruppen MyGreenland). Air Greenland og især Nina Tuxen, som har støttet op omkring kalenderen fra dag 1. Visit Greenland skal også have en stor tak for at jeg kan gøre brug af deres tekster, således at kalenderen skiller sig ud fra andre grønlandske kalendere, ved at der er en tekst om det emne som er på siden, men det er sikkert også med til at øge interessen for de temaer som er på kalendernes sider. Jeg ved godt at ambassadørerne donerer billederne, men det gør bestemt heller ikke noget at de bliver præmieret for deres smukke billeder af de firmaer som donerer fantastiske præmier til vinderne. Sika Frederiksen og KNR Qaqortoq for at komme i de grønlandske medier og den vej fortæller om kalenderen. Uden at der er nogen til at sælge kalenderne, går det heller ikke og sidst men ikke mindst, de som køber kalenderen.

Til alle jer vil jeg gerne have lov at sig QUJANAQ – TAK.

Med venlig hilsen

Otto Motzfeldt

 

Den velgørende del…

Igen for kalenderen 2019, vil der gå kr. 25,00 for hver solgt kalender. Hvad beløbet går til, er endnu ikke på plads, men jeg har en ide….Men et er helt sikkert, velgørenheden går til børn og unge i Grønland.

Jeg håber igen at I vil være med, og donere jeres fantastiske billeder til kalenderen, så sørger jeg for alt andet.

Præmier går til de som kommer på kalenderen. En masse fantastiske præmier skal jeg nok sørge for i løbet af den næste tid.

Sådan gør du:

www.wetransfer.com (der er to versioner, vælg den som er gratis)

Skriv din mail adresse, skriv mail@mygreenland.gl, skriv dit navn og fortæl hvor billedet er taget henne, vedhæft det billede eller de billeder som du gerne vil donere. Billeder skal være af høj format, billeder taget med mobil er normalt ikke store nok, så det skal være taget med et kamera.

Så tryk på “SEND”

 

Præmie sponsorer