Nuuk
© Otto Motzfeldt
© Otto Motzfeldt
© Otto Motzfeldt
© Otto Motzfeldt
© Erik Rosing
© Otto Motzfeldt
© Otto Motzfeldt
© Otto Motzfeldt
© Otto Motzfeldt
© Otto Motzfeldt

Nuuk

Grønlands hovedstad, med ca. 17.000 indbyggere. En fantastisk by med gamle historiske bygninger og nye bygninger som skyder op i byen.
Mange kulturelle muligheder som er værd at opleve. Kulturhuset Katuaq, der er museer, gå nede ved Kolonihavnen og se de historiske bygninger. Flot udsigt over fjorden og med store smukke fjelde i baggrunden. En yderst smuk destination for enhver.
Der er mange overnatningsmuligheder i byen, lige fra store flotte hoteller til små og mindre vandrehjem.
Oplevelser? Kig f.eks. forbi Tupilak Travel og se hvad der er af unikke oplevelsesmuligheder og som er tilpasset årstiden.
Skulle du have glemt rette outdoor tøj/sko er der store muligheder for at købe dem som passer dig i de butikker som du finder i midtbyen.

Nuuk har en lufthavn og er ca. en times flyvning fra Kangerlussuaq. Du har også muligheder for at flyve videre til andre destinationer (se Air Greenlands hjemmeside). Du har også mulighed for at sejle fra by til by, med skibet Sarfaq Ittuk. Nemme muligheder for at komme til byen og komme videre til andre destinationer.
Klik på nedenstående bannere og se deres hjemmesider. 
[gallery_bank type="images" format="thumbnail" title="true" desc="true" responsive="true" animation_effect="fadeInRight" album_title="true" album_id="4"]